Hoe werkt Telefonisch Hypotheekadvies bij Hypotheekgesprek.nl?

Hypotheekgesprek.nl biedt jou hypotheekadvies vanuit je luie stoel. Door zéér efficiënt te werk te gaan, kunnen wij jou voorzien van een hypotheekadvies op afstand, waarbij de service en kwaliteit niet te lijden hebben onder de lagere prijsstelling t.o.v. onze concurrenten.

Waarom zou je voor Hypotheekgesprek.nl kiezen?
Onafhankelijk
Kosten Transparant
Objectief advies
De laagste prijs voor het advies
Erkende Hypotheekadviseurs
Advies op het moment dat het jou uitkomt
Vergelijken meer dan 30 geldverstrekkers
Altijd een eigen persoonlijke adviseur
Altijd de laagste maandlast i.c.m beste voorwaarden
Taxatie, Notaris, Bankgarantie wordt desgewenst door ons geregeld
Tevens regelen wij volledig, indien mogelijk, jouw Starterslening

Kortom, wij nemen alles uit handen van A tot Z.....

 

De Stappen

Na ontvangst van jouw aanvraagformulier, zal een van onze ervaren Erkende Hypotheekadviseurs telefonisch contact met je opnemen. Tijdens dat telefoongesprek word je persoonlijke situatie besproken en je wensen en financiële behoefte doorgesproken. Op basis van dat oriënterende gesprek word je bij financiële haalbaarheid verzocht een aantal zekerheidsstukken toe te zenden. Nadat de stukken door de adviseur zijn beoordeeld wordt er een afspraak gemaakt voor een telefonisch adviesgesprek. Nadat dit adviesgesprek is afgerond gaat de adviseur starten met het maken van jouw persoonlijke advies. Dit uitgebreide adviesrapport ontvang je binnen drie werkdagen in je Email box.

Na ontvangst van het adviesrapport neemt jouw adviseur contact op om het rapport door te nemen en is er gelegenheid om al je vragen te stellen. Nadat de keuze is gemaakt, hoe het advies daadwerkelijk uitgebracht dient te worden, gaat de adviseur starten met het aanvragen van de hypotheekofferte en alle verzekeringsoffertes.Dit gehele traject nemen wij u uit handen.

Als de hypotheekofferte bij u is binnengekomen, kunt u deze samen met de hypotheekadviseur rustig doornemen en bij akkoord ondertekenen. Vervolgens gaan we zorgen dat alle benodigde zekerheidsstukken bij de geldverstrekker terecht gaan komen. Uiteraard zorgen wij voor controle en het doorzenden van deze gecontroleerde stukken. Als de geldverstrekker de getekende hypotheekofferte en de toegezonden stukken akkoord heeft gegeven, zullen wij er tevens voor zorgen dat jouw dossier zo snel mogelijk naar de door jou gekozen notaris wordt verzonden.

 

De Kosten

All-In-One pakket (advies incl. bemiddeling van de hypotheek excl. orv, a.o. en w.w. verzekeringen)
De kosten voor het All-In-One hypotheek adviespakket bedragen € 1.550,-. Je betaalt € 550 bij aanvang van het adviestraject. De resterende € 1.000,- kun je betalen bij het passeren van de hypotheekakte bij de notaris. Mocht je na het verkregen hypotheekadvies niet overgaan tot het afsluiten van je hypotheek via Hypotheekgesprek.nl dan komt deze laatste betaling te vervallen.

 

Kortom

GRATIS       Afspraak maken / Oriënterend gesprek

EUR 550,-   Advies / Adviesrapportage

EUR 1.000.-   Afsluiten van de hypotheek / uitbrengen van het gemaakte advies
--------------
EUR 1.550  Totaal  (deze kosten zijn doorgaans fiscaal aftrekbaar!)

Let op!
Bovenstaande adviestarieven zijn standaard van toepassing en zal in de meeste gevallen kunnen worden gerekend. Vooral in het geval als u Starter bent. Echter, mocht de adviseur op basis van complexiteit van uw dossier van mening zijn dat de kosten onvoldoende zijn, zal hij dit vooraf met u bespreken, zodat u weloverwogen een keuze kunt maken.


>> Hypotheek adviesgesprek aanvragen

Bel mij terug!

Geef uw nummer en wij bellen u:


Stuur ons een mail op:

info@hypotheekgesprek.nl

Ik weet wat ik wil!

Ik wil een adviesgesprek aanvragen!


Hypotheek adviesgesprek aanvragen