Startershypotheek

Een starter op de woningmarkt hoeft niet persé iemand te zijn die het ouderlijk huis verlaat. Een Starter is iemand die voor het eerst een eigen woning aankoopt. Leeftijd speelt daarbij dus geen enkele rol.

Om hypotheekrenteaftrek te verkrijgen is voor Starters onlangs door de overheid bepaald, dat de hypotheek geheel moet zijn afgelost aan het einde van de looptijd (maximaal 30 jaar). Hiervoor zijn twee mogelijkheden:
1) Lineaire hypotheek
2) Annuïteitenhypotheek

Lineaire hypotheek  |   Bij een lineaire hypotheek lost de geldnemer periodiek gedurende de looptijd van de lening een vast bedrag af. Het bedrag wordt berekend door het leningbedrag te delen door het aantal periodieke aflossingen gedurende de gehele looptijd van de hypotheek. Doorgaans 30 jaar.

Annuïteitenhypotheek  |  Bij een annuïteiten hypotheek (uitgaande van een gelijkblijvend rentepercentage) blijft gedurende de looptijd van de lening, de jaarlijkse som van rente en aflossing gelijkt. Het vaste jaarlijkse bedrag bestaat uit twee delen: 1) hypotheekrente en 2) aflossing.


Starterslening

Voor Starters is het financieel vaak moeilijk een koopwoning te bemachtigen. Om deze reden is de Starterslening in het leven geroepen. Dit is een aanvullende en tijdelijke lening om het te kort aan hypotheek te kunnen bij financieren.

Helaas is niet voor iedereen en ook niet in in iedere gemeente de Starterslening beschikbaar!  Bekijk hier aan welke eisen je moet voldoen om in aanmerking te komen....   >> Kom ik in aanmerking voor Starterslening?


Hulp met kennis en ervaring

Ondanks het feit dat er dus nog maar twee aflosvormen beschikbaar zijn hedendaags, kom je als Starter toch voor veel financiële keuzes te staan.

Immers, hoelang moet je de rente vastzetten? Wat zijn je risico's als je ineens werkeloos raakt? Wat gebeurt er met je hypotheek als je gaat samenwonen en de relatie wordt verbroken? Of sterker nog, je gaat met iemand samenwonen, die reeds eerder een eigen woning heeft gehad......  ben jij dan nog Starter voor de hypotheek?

Dat zijn allen keuzes waarbij wij het jou zo eenvoudig mogelijk kunnen maken. Immers, wij hebben de juiste ervaring, connecties en aanstellingen.


Jouw voordeel bij ons

Lage kosten voor Starters
Telefonisch advies wanneer het jou uitkomt
Altijd je eigen persoonlijke adviseur
Jij hoeft nergens aan te denken. Wij nemen van A tot Z geheel over
Vergelijking van meer dan 30 geldverstrekkers
Vergelijking van meer dan 10 verzekeraars
Tevens extra voordeel op je verzekeringen


Afspraak maken?

 
GegevensAanvragerPartner
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres en contactgegevens:   
Straatnaam en huisnummer  
Postcode  
Woonplaats  
Telefoonnummer overdag    
Telefoonnummer 's avonds  
Algemene gegevens:   
Burgerlijke staat  
Bruto inkomen incl. vakantiegeld
E-mail adres  Startershypotheek berekenen

Wil je berekenen hoeveel jij kunt lenen zonder de Starterslening?  >> Startershypotheek berekenen

Starterlening berekenen

Wil je berekenen hoeveel Starterslening jij wellicht kunt krijgen in jouw gemeente? >> Starterslening berekenen

Bel mij terug!

Geef uw nummer en wij bellen u:


Stuur ons een mail op:

info@hypotheekgesprek.nl

Hypotheekadvies bij het kopen van je

eerste eigen woning? Wij helpen je graag....


Hypotheek adviesgesprek aanvragen